Co-Avond

Eens per jaar organiseert de Co-Raad het evenement om je carri√®re te boosten of om de perspectieven bij te stellen. De Co-Avond is een combinatie van een heerlijk diner, workshops en de mogelijkheid om jou favoriete specialist aan de tand te voelen tijdens de netwerksessies. Met workshops over solliciteren, over het gebruik van social media en  over persoonlijk leiderschap, kan je je sociale eigenschappen verbeteren. Daarnaast krijgen minder belichte specialisten de kans om zich te laten zien, zoals bijvoorbeeld workshops over Consultancy in de zorg en een workshop van Vereniging van Artsen voor verstandelijk gehandicapten. 
Verder is de avond een zeer geschikt moment om vragen te stellen over hoe jij nu het verschil kan maken als student. Welke kwaliteiten moet jij nu echt onder de knie hebben om Kinderarts te worden en welke aspecten mogen niet missen op je CV? Daarnaast is het ook een uitgelezen kans om met elkaar in gesprek te gaan over hoe het is als specialist. Kan je 's avonds nog wel naar de lokale sportvereniging? Is het aantal diensten wel goed te combineren met een sociaal leven? Elk jaar passeren nieuwe onderwerpen, nieuwe workshops en nieuwe enthousiastelingen de revue. Mede door de zeer prettige sfeer en vele enthousiaste specialisten kan elk onderwerp aangesneden worden.

Wil je meer informatie over dit evenement of heb jij nog een geweldige idee? Neem dan contact met ons op via coraad@erasmusmc.nl.

 

Co-Avond

Geef een reactie