Studieadviseur

Gesprek op afspraak

Je kunt je afspraak met de studieadviseur (met een duur van 15-45 minuten) online maken. Indien je niet kunt komen of geen behoefte meer hebt aan een gesprek, verzoeken we je de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen via de bevestigingsmail die je hebt gekregen.

De studieadviseurs zijn ook bereikbaar per e-mail: studieadviseur.gnk@erasmusmc.nl. Dit e-mailadres is alleen bedoeld voor inhoudelijke vragen en niet voor het maken van een afspraak. Alleen berichten die afkomstig zijn van EUR-account e-mailadressen worden in behandeling genomen. Dit geldt uiteraard niet voor mensen die niet aan de EUR staan ingeschreven.

Neem voor vragen over onderwerpen als studiefinanciering en tienjaartermijn contact op met de studentendecaan via het Erasmus Student Service Center (ESSC) te Woudestein.

Telefonische afspraak

Coassistenten die niet in de gelegenheid zijn om op gesprek te komen, kunnen een e-mail sturen naar studieadviseur.gnk@erasmusmc.nl met daarin het verzoek tot een telefonisch overleg. Vermeld daarin een aantal opties van data en tijden waarop je bereikbaar bent en op welk telefoonnummer. Eén van de studieadviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open spreekuur

Tevens is er iedere donderdag van 12.00-13.00 uur op de faculteit (naast de balie van het DCO) een open spreekuur. Vanaf heden zal tevens een universiteitspsycholoog iedere maandag een open spreekuur houden op onze faculteit. Loop gerust even langs!