Over ons

De Co-Raad Rotterdam zet zich in voor de belangen van de coassistenten van het Erasmus MC. Op het gebied van onderwijs houden wij ons bezig met het evalueren en optimaliseren van de coschappen. Om dit te kunnen realiseren hebben we op verschillende niveaus overleg, zowel met de coassistenten zelf (LOCA, co-lunches) als met onderwijsorganen (discipline- en affiliatiecoördinatoren, Desiderius School en DCO, de werkgroep Dedicated schakeljaar, de werkgroep MORE, de werkgroep OER, etc.).
Om de coschappen meer kleur te geven, verzorgen wij een aantal keer per jaar speciaal voor coassistenten bedoelde activiteiten: CCA's, co-borrels en co-feesten. Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld ter ontspanning, maar bieden natuurlijk ook de mogelijkheid tot het delen van ervaringen en het bijhouden/vergroten van je netwerk.

Met al deze activiteiten proberen we voor alle coassistenten een aangename, leerzame en succesvolle periode van coschappen te verzorgen.

Wie zijn wij?

 

WhatsApp Image 2017-02-20 at 21.56.43

Job van Steenkiste is voorzitter. Hij is in januari 2017 begonnen met zijn co-schappen en sindsdien ook lid van de Co-Raad. Hij houdt zich nu bezig met alle opleidings- en onderwijszaken, zoals het contact met de discipline- en affiliatiecoördinatoren. Ook is zij nauw betrokken bij het onderwijs in de DCO-DS, ODC en KKF werkgroepen. Tot slot levert hij ook een bijdrage aan de Witte Jas Ceremonies en ALV's.

Frederik Groenland is vice voorzitter. Hij is in augustus 2017 begonnen met zijn coschappen en is sinds juli 2017 lid van de Co-Raad. Naast het ondersteunen van de voorzitter, maakt hij deel van de OER werkgroep (Onderwijs- en Examenregeling). Hiernaast houdt hij zich ook bezig met het organiseren van de borrels en feesten.  Thom Avontuur is penningmeester. Thom loopt al zijn coschappen in het St. Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg en is in die hoedanigheid ook lid van de Co-Raad Tilburg. Hij vormt nu de schakel tussen Rotterdam en Tilburg. Ook maakt hij deel uit van de Rotterdamse delegatie van het IMS (Interfacultair Medisch Studentenoverleg). Anne-Rose Schut is sinds juli 2017 lid van de Co-Raad. Zij is de secretaris en houdt zich verder bezig met het organiseren van de Co-lunches. 

 

 

Gerson van Moolenbroek is sinds juli 2017 lid van de Co-Raad en in september 2017 begonnen met de allereerste lichting van de nieuwe master. Daarom houdt hij zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van het nieuwe master onderwijs. Hiernaast draagt hij ook bij aan de organisatie van de Co-Avond en de CCA's (Co-Cursus Avonden). 

 

Thomas Avedissian is in augustus 2017 begonnen met zijn coschappen en sinds juli 2017 lid van de Co-Raad. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het onderwijs. Daarom maakt hij deel van de werkgroepen KKF, ODC, DCO-DS en de MORE (Medische Onderwijs Raad ErasmusMC) werkgroep.  

Lilli Ziegler maakt sinds november 2017 deel van de van de Co-Raad. In september 2017 is zij gestart in de eerste generatie van de nieuwe master. Binnen de Co-Raad zal zij zich bezig houden met het onderwijs en richt zij zich daarnaast op het organiseren van de borrels en feesten. 

Tara Saffari is in februari 2018 begonnen met haar coschappen binnen de laatste lichtingen van de oude master en sinds november 2017 is zij lid van de Co-Raad Rotterdam. Zij houdt zich binnen de Co-Raad onder andere bezig met het organiseren van de jaarlijkse Co-Avond, het beheer van de website, de promotie van de activiteiten, de social media en uiteraard de Co-Dilemma's op Dinsdag. Verder houdt zij zich bezig met het organiseren van de borrels en feesten, om het nuttige met het aangename te verenigen.

 

 

Anne Schlösser is in november 2017 begonnen met haar co-schappen en sindsdien ook lid van de Co-Raad. Zij zal  Rotterdam vertegenwoordigen bij het IMS (Interfacultair Medisch Studentenoverleg). Bovendien houdt zij zich bezig met de organisatie van de jaarlijkse Co-Avond.

 

Vera Rutten is sinds november 2017 actief binnen de Co-Raad en begonnen aan de nieuwe master. Namens de Co-Raad is zij de schakel die betrokken is bij de evaluatie van de nieuwe master en de organisatie van CCA's (Co-Cursus Avonden).

Dominique Donders is sinds juli 2018 actief bij de Co-Raad. Namens de Co-Raad is zij actief betrokken bij de evaluatie van de nieuwe master Erasmusarts 2020 en de organisatie van de CCA's (Co-Cursus Avonden). Hiernaast houdt zij zich ook bezig met het organiseren van de borrels en feesten. 

 

Kelly Storm is sinds juli 2018 lid van de Co-Raad en zal in september 2018 beginnen aan haar coschappen. Zij maakt deel uit van de OER-werkgroep (Onderwijs- en Examenregeling) en draagt bij aan de organisatie van de jaarlijkse Co-Avond. Daarnaast richt Kelly zich met veel plezier op het organiseren van de borrels en feesten. 

 

     

Flores Weverling is in april 2018 ingestroomd in de hernieuwde master. Sinds juli 2018 is hij lid geworden van de Co-Raad. Met enthousiasme zal hij zich bezig houden om de vernieuwde master nog beter te laten worden. Daarnaast zal hij Rotterdam vertegenwoordigen op de IMS (Interfacultair Medisch Studentenoverleg) en zal hij jullie op de hoogte houden met alles wat er rond Co-Raad speelt in de nieuwsbrief en in de Pil (voorheen bekend als de O'Dokter).  

 

 

 

 

 

 

 

     

 

QQ's van het MFVR-bestuur:

 

Kirsten Hoek is dit jaar commissaris onderwijs externe der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam en is momenteel vierdejaars student. Namens de MFVR neemt zij deel aan de Co-Raad en zet zich o.a. in voor het mastercurriculum van de opleiding Geneeskunde.

Karel van der Wel is aankomend jaar de assessor externe van de Medische Faculteits Vereniging Rotterdam. Hij zal zich bezighouden met het contact met alle externe partijen en is verantwoordelijk voor de sponsoring van de vereniging. In samenwerking met de Co-Raad organiseert hij tevens de co-avond, die gehouden zal worden in februari.

 

 

 

Sponsors

remedi