Over ons

De Co-Raad Rotterdam zet zich in voor de belangen van de coassistenten van het Erasmus MC. Op het gebied van onderwijs houden wij ons bezig met het evalueren en optimaliseren van de coschappen. Om dit te kunnen realiseren hebben we op verschillende niveaus overleg, zowel met de coassistenten zelf (LOCA, co-lunches) als met onderwijsorganen (discipline- en affiliatiecoördinatoren, Desiderius School en DCO, de werkgroep Dedicated schakeljaar, de werkgroep MORE, de werkgroep OER, etc.).
Om de coschappen meer kleur te geven, verzorgen wij een aantal keer per jaar speciaal voor coassistenten bedoelde activiteiten: CCA's, co-borrels en co-feesten. Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld ter ontspanning, maar bieden natuurlijk ook de mogelijkheid tot het delen van ervaringen en het bijhouden/vergroten van je netwerk.

Met al deze activiteiten proberen we voor alle coassistenten een aangename, leerzame en succesvolle periode van coschappen te verzorgen.

Wie zijn wij?

 

Sanne tim Pim
Sanne Hagemans is voorzitter. Zij is in mei 2016 begonnen met haar coschappen en sinds juni 2016 lid van de Co-Raad. Sanneheeft zich in het begin bezig gehouden met het organiseren van de CCA’s. Ze houdt zich nu bezig met alle opleidings- en onderwijszaken, zoals het contact met de discipline- en affiliatiecoördinatoren. Ook is zij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe master en levert ze een bijdrage bij de Witte Jas Ceremonies en ALV's. Tim Wesdorp is vice-voorzitter en secretaris. Hij maakt sinds oktober 2015 deel uit van de Co-Raad, waar hij betrokken is bij onderwijsvergaderingen. Ook vertegenwoordigt hij Rotterdam bij het LOCA en om het nuttige met het aangename te verenigen, houdt hij zich bezig met de organisatie van de co-borrels en co-feesten. Koen Vincenten is penningmeester. In Juni 2015 is hij begonnen met zijn coschappen en zit sinds Januari 2016 in de Co-Raad Rotterdam. Koen loopt al zijn coschappen in het St. Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg en is in die hoedanigheid ook lid van de Co-Raad Tilburg. Hij vormt nu de schakel tussen Rotterdam en Tilburg. Ook maakt hij deel uit van de Rotterdamse delegatie van het LOCA. Pim van Klij is sinds februari 2016 begonnen aan zijn co-schappen en sinds juli 2016 lid van de Co-Raad. Zo houdt hij zich onder andere bezig met het beheer van de website, de PR voor de activiteiten en het organiseren van co-borrels en co-feesten. Verder is hij ook betrokken bij CCA's en de Zeepkist avonden. 

 

 

Mana Lisette
Mana Saffari is in april 2016 begonnen met haar coschappen en sinds juli 2016 lid van de Co-Raad. Zij zal de Co-Raad vertegenwoordigen tijdens de Medische OnderwijsRaad Erasmus MC (MORE) vergaderingen. Hiernaast zal zij zich bezighouden met het organiseren van de co-borrels en co-feesten. Babette Verkouteren is sinds november 2015 lid van de Co-Raad en begon in december met haar coschappen. Ze is verantwoordelijk voor de co-lunches en houdt zich bezig met de organisatie van CCA's. Ook Babette was nauw betrokken bij de organisatie van de co-avond van de MFVR Carrièreweek.

Thom Avontuur is sinds juli 2017 lid van de Co-Raad en doet langverblijf co-schappen in Tilburg. Naast de coschappen voetbalt hij graag en later hoopt hij ook als arts werkzaam te zijn in de sport!

Lisette Schröder is in april 2016 begonnen met haar co-schappen en sinds juli 2016 lid van de Co-Raad. Lisette richt zich op de hervorming van de Master OER, de organisatie van CCA's en schrijft de 6-wekelijkse nieuwsbrief. Ook had zij een rol in de organisatie van de Co-Avond van de MFVR Carrièreweek.
 Image WhatsApp Image 2017-02-20 at 21.56.43 FullSizeRender (2) 

 

Romy Gonçalves is in augustus 2016 begonnen met haar coschappen en sinds januari 2017 lid van de Co-raad. Zij houdt zich voornamelijk bezig met opleidings- en onderwijszaken, zoals de ontwikkeling van de nieuwe master en het Klinisch Excellentie Traject. Daarnaast zal zij betrokken zijn bij de werkgroep didactische vaardigheden. 

 

Job van Steenkiste is in januari 2017 begonnen met zijn co-schappen en sindsdien ook lid van de Co-Raad. Hij is afgevaardigde voor de werkgroep MORE (Medische Onderwijs Raad ErasmusMC). Ook maakt hij deel uit van de Rotterdamse delegatie van het LOCA.

Inge Baijens is secretaris en houdt zich bezig met de hervorming van de master OER. In oktober 2016 is zij begonnen aan haar co-schappen en sinds januari 2017 lid van de Co-Raad. Verder houdt zij van interessante weetjes en sport ze graag naast haar co-schappen om wat stoom af te blazen.  Gerson van Moolenbroek is vanaf juli 2017 lid van de Co-Raad en vanaf 4 september mag ik in de nieuwe master starten. Na onderzoek bij traumatologie, eindelijk beginnen aan het echte werk. Ik kan niet wachten tot het begint!  

 

                                                               
Thomas Avedissian, geboren en getogen in Rotterdam. Na een half jaar er tussenuit geweest te zijn voor een mooie reis, mag ik in juli 2017 maand beginnen bij de Co-Raad en de coschappen. Ik kijk er erg naar uit om mij in te zetten voor de Co-Raad!  Frederik Groenland, 23 jaar oud en ga vanaf 8 augustus beginnen met mijn coschappen! Naast mijn studie ben ik fanatiek hockeyer bij Victoria Heren 1. Ik zie er erg naar uit om aan de slag te gaan in de Co-Raad en jullie te mogen vertegenwoordigen!  Anne-Rose Schut is vanaf juli 2017 lid van de Co-Raad. Na reizen door Azië, ben ik in februari begonnen met mijn coschappen. Sporten en organiseren van allerlei activiteiten, hard werken maar vooral ook veel gezelligheid. Ik kijk er dan ook erg naar uit om me vanaf nu in te zetten voor de Co-Raad. Tot snel! 

      

 

 

QQ's van het MFVR-bestuur:

 

bestuursfotobo

Bo van den Berg is dit jaar commissaris onderwijs externe der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam en is momenteel vierdejaars student. Namens de MFVR neemt zij deel aan de Co-Raad en zet zich o.a. in voor het mastercurriculum van de opleiding Geneeskunde.

foto-ruben

Ruben Mijnster is aankomend jaar de assessor externe van de Medische Faculteits Vereniging Rotterdam. Hij zal zich bezighouden met het contact met alle externe partijen en is verantwoordelijk voor de sponsoring van de vereniging. In samenwerking met de Co-Raad organiseert hij tevens de co-avond, die gehouden zal worden in februari.

 

 

 

Sponsors

remedi